Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Pentosane")

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 578

  • Page / 24
Export

Selection :

  • and

Cereal pentosans : their estimation and significance. IV. Pentosans in wheat flour varieties and fractions = Les pentosanes des céréales : leur évaluation et leur importance. IV. Les pentosanes des farines de plusieurs variétés de blé et de leurs fractionsSHOGREN, M. D; HASHIMOTO, S; POMERANZ, Y et al.Cereal chemistry. 1988, Vol 65, Num 3, pp 182-185, issn 0009-0352Article

Functional properties of pentosans in baked foods = Propriétés fonctionnelles des pentosanes dans les produits de cuissonHOSENEY, R. C.Food technology (Chicago). 1984, Vol 38, Num 1, pp 114-117, issn 0015-6639Article

The effect of hydrothermic treatment on the physicochemical properties of rye grain. II. A model study on the interactions of protein and carbohydrate complexes = Effet du traitement hydrothermique sur les propriétés physicochimiques du grain de seigle. 2. Etude modèle des interactions entre les complexes protéiques et glucidiquesMICHNIEWICZ, J; JANKIEWICZ, M.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1988, Vol 187, Num 2, pp 102-106, issn 0044-3026Article

Water-soluble pentosans from rye : 1. Isolation, partial purification, and characterization = Les pentosanes hydrosolubles du seigle : 1. Isolement, purification partielle et caractérisationFENGLER, A. I; MARQUARDT, R. R.Cereal chemistry. 1988, Vol 65, Num 4, pp 291-297, issn 0009-0352Article

Cereal pentosans : their estimation and significance. III. Pentosans in abraded grains and milling by-products = Les pentosanes des céréales : leur évaluation et leur rôle. III. Les pentosanes dans les grains polis et les sous-produits de moutureHASHIMOTO, S; SHOGREN, M. D; BOLTE, L. C et al.Cereal chemistry. 1987, Vol 64, Num 1, pp 39-41, issn 0009-0352Article

Cinétique de l'hydrolyse des pentosanes des épis de maïs en milieu acide diluéKAMIYAMA, Y; SAKAI, Y.Nippon Nōgei Kagakukaishi. 1985, Vol 59, Num 2, pp 113-121, issn 0002-1407Article

Physical properties of water-soluble pentosans from different wheat varietiesIZYDORCZYK, M; BILIADERIS, C. G; BUSHUK, W et al.Cereal chemistry. 1991, Vol 68, Num 2, pp 145-150, issn 0009-0352Article

Cereal pentosans : their estimation and significance. II. Pentosans and breadmaking characteristics of hard red winter wheat flours = Les pentosanes des céréales : leur évaluation et leur rôle. II. Les pentosanes et les aptitudes boulangères des farines de blé rouge d'hiverSHOGREN, M. D; HASHIMOTO, S; POMERANZ, Y et al.Cereal chemistry. 1987, Vol 64, Num 1, pp 35-38, issn 0009-0352Article

Cinétique de l'hydrolyse de pentosanes, en milieu acide dilué, à partir de différents matériaux cellulosiquesKAMIYAMA, Y; SAKAI, Y.Nippon Nōgei Kagakukaishi. 1985, Vol 59, Num 2, pp 123-128, issn 0002-1407Article

Cereal pentosans : their estimation and significance. I. Pentosans in wheat and milled wheat products = Les pentosanes des céréales : leur évaluation et leur rôle. I. Les pentosanes du blé et des produits de mouture du bléHASHIMOTO, S; SHOGREN, M. D; POMERANZ, Y et al.Cereal chemistry. 1987, Vol 64, Num 1, pp 30-34, issn 0009-0352Conference Paper

Extract viscosity as an indirect assay for water-soluble pentosan content in ryeBOROS, D; MARQUARDT, R. R; SLOMINSKI, B. A et al.Cereal chemistry. 1993, Vol 70, Num 5, pp 575-580, issn 0009-0352Article

Conditions of lignin, hexosans and pentosans determination in selected lignocellulosic materialsPODGORSKA, E; TARGONSKI, Z.Acta Alimentaria Polonica. 1991, Vol 17, Num 3, pp 223-229, issn 0137-1495Article

Characterization of polysaccharides by in-source pyrolysis positive- and negative-ion direct chemical ionisation-mass spectrometryLOMAX, J. A; BOON, J. J; HOFFMANN, R. A et al.Carbohydrate research. 1991, Vol 221, pp 219-233, issn 0008-6215Article

Caractérisation des polymères anticoagulants par chromatographie d'exclusion stérique en milieu aqueux = Caracterization of anticoagulant polymers by steric gel chromatography in aqueous mediumNDOUME NZE, Maurice.1983, 132 fThesis

Pentosans in barley varieties = Les pentosanes de différentes variétés d'orgeLEHTONEN, M; AIKASALO, R.Cereal chemistry. 1987, Vol 64, Num 2, pp 133-134, issn 0009-0352Article

LES PENTOSANES DE LA FARINE DE BLE. I. COMPOSITION CHIMIQUE, STRUCTURE ET PROPRIETES.CERNING BEREOARD J; GUILBOT A.1977; BULL. ANCIENS ELEVES EC. MEUNERIE; FR.; DA. 1977; NO 282; PP. 307-314Article

PENTOSANS IN PEARL MILLETBAILEY AV; SUMRELL G.1979; CEREAL CHEM.; USA; DA. 1979; VOL. 56; NO 4; PP. 295-298; BIBL. 9 REF.Article

INTENSIFICATION DE L'HYDROLYSE PENTOSANE-HEXOSANEKLIMOVA ZK; BELEN'KIJ SI; GRANKINA LG et al.1978; GIDROLIZ. LESOKHIM. PROMYSHL.; SUN; DA. 1978; NO 5; PP. 6-9; BIBL. 3 REF.Article

COMPARISON OF BRAN AND ENDOSPERM PENTOSANS IN IMMATURE AND MATURE WHEAT.D'APPOLONIA BL; MACARTHUR LA.1976; CEREAL CHEM.; U.S.A.; DA. 1976; VOL. 53; NO 5; PP. 711-718; BIBL. 10 REF.Article

CINETIQUE DE L'HYDROLYSE DES PENTOSANES AU COURS DU TRAITEMENT DU BOIS PAR L'ACIDE NITRIQUESOROKIN VI; BAKINA GG.1977; ZH. PRIKL. KHIM.; S.S.S.R.; DA. 1977; VOL. 50; NO 11; PP. 2608-2611Article

Reduction of xylanase activity in flour by debranning retards syruping in refrigerated doughsGYS, W; COURTIN, C. M; DELCOUR, J. A et al.Journal of cereal science (Print). 2004, Vol 39, Num 3, pp 371-377, issn 0733-5210, 7 p.Article

A sandwich inhibition enzyme-linked immunosorbent assay of water-soluble pentosans in rye grain = Le test ELISA sandwich pour l'analyse des pentosanes hydrosolubles du grain de seigleVALDIMARSDOTTIR, T; GLAD, C; NAIR, B. M et al.Food chemistry. 1989, Vol 32, Num 2, pp 81-97, issn 0308-8146Article

Physico-chemical and functional properties of rye nonstarch polysaccharides. I. Colorimetric analysis of pentosans and their relative monosaccharide compositions in fractionated (milled) rye products = Propriétés fonctionnelles et physicochimiques des polysaccharides non amylacés du seigle. I. Analyse par colorimétrie des pentosanes et de leur proportion relative en monosaccharides dans les fractions de mouture du seigleDELCOUR, J. A; VANHAMEL, S; DE GEEST, C et al.Cereal chemistry. 1989, Vol 66, Num 2, pp 107-111, issn 0009-0352Article

Structural characterisation of pentosans from hemicellulose B of wheat varieties with varying chapati-making qualityREVANAPPA, S. B; NANDINI, C. D; SALIMATH, P. V et al.Food chemistry. 2010, Vol 119, Num 1, pp 27-33, issn 0308-8146, 7 p.Article

MICRO-METHOD FOR THE DETERMINATION OF PENTOSANS IN COMMON BEAN COTYLEDON = MICROMETHODE POUR LE DOSAGE DES PENTOSANES DES COTYLEDONS DE HARICOTPENA VALDIVIA CB; ORTEGA DELGADO ML.1983; NUTRITION REPORTS INTERNATIONAL; ISSN 0029-6635; USA; DA. 1983; VOL. 27; NO 3; PP. 455-461; BIBL. 10 REF.; 3 FIG./1 TABL.Article

  • Page / 24